Съдържание:

Как да вляза в iReady от дома?
Как да вляза в iReady от дома?

Видео: Как да вляза в iReady от дома?

Видео: Как да вляза в iReady от дома?
Видео: Percent Changes -i-Ready - Level G 2024, Може
Anonim

Как да влезете в iReady от дома

  1. Посетете www.palmbeachschools.org.
  2. Щракнете върху Вход (горния десен ъгъл).
  3. Влезте в портал, използвайки активната директория Влизам . Потребителското име е s плюс техния студентски номер. (Пример: s21234345).
  4. Щракнете върху iReady плочки.
  5. Изберете четене или математика, за да започнете. ЗАБЕЛЕЖКА: Според закона на Флорида имейл адресите са публични запис .

Като се има предвид това, как да вляза в iReady у дома?

  1. Как да получите достъп до iReady At. У дома.
  2. 1) Отидете на dwes.osceolaschools.net. 2) Кликнете върху раздела „Студенти“в сивата лента.
  3. 3) Щракнете върху иконата Clever. 4) Въведете пълния си студентски идентификационен номер и парола и щракнете върху влизане.
  4. 5) Щракнете върху иконата iReady.

По същия начин, какво е потребителското име за iReady? Влезте iReady използвайки следните идентификационни данни: Потребителско име studentnumber(06#)@my.browardschools.com Парола (Моля, попитайте учителя на детето си за паролата) *Моля, имайте предвид, че това няма да работи без @my.browardschools.com в края на номера на ученика.

По този начин можете ли да правите iReady у дома?

Ако вашето дете има достъп до интернет на У дома и устройствата отговарят на техническите изисквания за използване i-готов , те ще да можете да влезете в У дома и работа по онлайн уроци. Консултирайте се с учителя на детето си, за да научите повече за използването i-Ready у дома . Вашето дете не трябва да попълва оценки на У дома.

Можете ли да направите iReady на телефона си?

Аз-Готов в момента не е наличен за използване на iPhone, телефони с Android или Android таблетки. Как прави моето дете влиза в Аз-Готов ? Щракнете върху Clever Badge Вход. След това ученикът сканира значката Clever с помощта на уеб камера.

Препоръчано: