Какво е Pdmra USMC?
Какво е Pdmra USMC?

Видео: Какво е Pdmra USMC?

Видео: Какво е Pdmra USMC?
Видео: Обзор Формы Морской пехоты США/US Marine Corps uniform 2024, Март
Anonim

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯ ПОЛИТИКА ЗА ОТСЪСТОЯНЕ СЛЕД РАЗГЛАЖДАНЕ/МОБИЛИЗАЦИЯ ( PDMRA ) ЗА ВСИЧКИ МОРСКИ ПЕХОТИ, КОИТО СА РАЗГЛОЩЕНИ/МОБИЛИЗИРАНИ НА ПО-МАЛКО ОТ КОЕФИЦИЕНТЪТ НА РАЗГРАНЕНЕ-ЗАСТАЯВАНЕ, 1:2 ЗА АКТИВНИЯ КОМПОНЕНТ (AC) МОРСКИ ПЕХОТИ, 1:5 ЗА РЕЗЕРВЕН КОМПОНЕНТ (RC) МОБИЛИЗИРАНИ, КАТО УСТАНОВЕНО ОТ IMPLE REFFLE Б И В.

Освен това, какво е Pdmra?

Отсъствие на почивка след внедряване на мобилизация ( PDMRA ) е програма за признаване на членове на службата под юрисдикцията на секретаря на ВМС, които са разположени или мобилизирани над установените прагове на честотата на ротация на Министерството на отбраната, като им се предоставят дни за административно отсъствие.

Впоследствие, въпросът е, как бойното напускане работи USMC? Боен отпуск - Оставете се се печели в размер на 2,5 дни/месец. Когато в а битка зона, която напускай се счита боен отпуск и тъй като си спечелил това напускай в зона, освободена от данъци, заплащането за деня, в който го вземете напускай ще бъдат освободени от данъци.

По същия начин, какво е PTAD USMC?

ЗАДЕН ПЛАН. REF A РЪКВА ПОЛИТИКАТА ЗА АДМИНИСТРАТИВНАТА ОТСЪСНИЦА НА ДЕПАРТАМЕНТА ПО ОТБРАНАТА, ДЕФИЦИРАНА ОТ МОРСКА ПЕХОТА КАТО РАЗРЕШИТЕЛНО ВРЕМЕННО ДОПЪЛНИТЕЛНО МИТО ( PTAD ), И ИЗОБЩАВА СПЕЦИАЛНИ СЛУЧАИ, КОГАТО ТАКОВА ОТСУТСТВИЕ Е РАЗРЕШЕНО. REF A НЕ ПОСОЧВА ПОВТОРНО НАБЯВАНЕ КАТО ПОВОД, КОИТО ЗАСЛУЖАВА АДМИНИСТРАТИВНО ОТСУТСТВИЕ ( PTAD ). 3.

Могат ли морски пехотинци да напуснат страната?

В повечето случаи разходите за пътуване са за сметка на члена по време на работа напускай . Въпреки това, в спешни случаи напускай , докато са назначени или разположени в чужбина, или разположени в морето (като например във флота или морски корпус), военните ще организира безплатен транспорт обратно до Съединените щати.

Препоръчано: