Трябва ли да имате акаунт във Facebook, за да използвате Messenger?
Трябва ли да имате акаунт във Facebook, за да използвате Messenger?

Видео: Трябва ли да имате акаунт във Facebook, за да използвате Messenger?

Видео: Трябва ли да имате акаунт във Facebook, за да използвате Messenger?
Видео: Market Sentiment Trading - Will it Cause a Recession? 2024, Може
Anonim

Изтеглете Facebook Messenger приложение, изберете „Не е включено Facebook ?” опция и въведете вашия телефонен номер и име. Това е. Вие може да качва и изпраща снимки, видеоклипове, да започва групови чатове и използване гласови и видео разговори, без изобщо да се налага да се регистрирате за a Фейсбук профил.

Също така знайте, имате ли нужда от акаунт във Facebook, за да използвате Messenger?

Ако Вие нямат а Фейсбук профил все пак и просто искам да се използвайте Messenger , следвайте тези стъпки. Изтеглете Facebook Messenger на iOS, Android или WindowsPhone. Отворете приложението и въведете телефонния си номер. Веднъж Вие направих това можеш въведете телефонните номера на вашите приятели и започнете да им изпращате съобщения.

Освен това мога ли да изтрия акаунта си във Facebook и да запазя Messenger? Всички ваши Facebook данни ще бъдете в безопасност, докато не сте готови да влезете отново. Ако сте деактивирали своя сметка и вие използвате Messenger , не активира повторно вашата Фейсбук профил . Вашите приятели ще може да се свърже с вас само чрез Messenger приложение или прозореца за чат в Facebook.

Тук можете ли да използвате Messenger, ако нямате Facebook?

Дори ако имате заклета Facebook или искате да напуснете социалните медии напълно, това не означава можеш 'T предприеме предимство на Messenger на Facebook обслужване. Да, двете са свързани. Но ако вие следвайте тези прости стъпки, можеш да използваш на Facebook Messenger без да е необходимо да се регистрирате за a Facebook сметка!

Какво означава използването на месинджър без Facebook?

Отговорено на 23 юни 2019 г. · Авторът има 62 отговора и 29,9 000 прегледа на отговора. Използването на месинджър без Facebook означава на месинджър е не се използва от Facebook сметка. Това е само а пратеник сметка.

Препоръчано: