Remington College акредитирано училище ли е?
Remington College акредитирано училище ли е?

Видео: Remington College акредитирано училище ли е?

Видео: Remington College акредитирано училище ли е?
Видео: Remington College Business Administration Associate Degree 2024, Може
Anonim

Ремингтън колеж е акредитиран от Акредитационната комисия на кариерата училища и Колежи (ACCSC). Акредитационната комисия на кариерата училища и Колежи (ACCSC) е призната агенция за акредитация от Министерството на образованието на САЩ.

По същия начин дали Remington College е добро училище?

Ремингтън колеж е страхотно училище по мое мнение. Нашите учители са много подкрепящи и искат да ви видят как постигате целите си. Учителите и персоналът правят повече от това за своите ученици, като уроци преди и след час.

Човек може също да попита дали Remington College е търговско училище? Програми на колежа Ремингтън . Ремингтън колеж е с нестопанска цел търговско училище предлагащи разнообразие от професионални програми , сътрудник и бакалавърска степен. Те имат програми в медицината, козметологията, бизнеса и други области на обучение.

Също така въпросът е дали кредитите за колеж Remington могат да се прехвърлят?

Ремингтън колеж може да приеме прехвърляне на кредити (1) за образователни програми от определени акредитирани колежи и университети. Прехвърляне на кредити се приемат и за дипломни и дипломни програми от др Ремингтън колеж кампуси.

Затваря ли се Remington College?

На 17 септември 2018г. Ремингтън колеж уведоми студентите от своя кампус в Хонолулу, че преустановява новите записвания и планира да близо на 21 февруари 2020 г. Бъдещата дата е да се даде възможност за преподаване и възможност на настоящите ученици да завършат своята програма за обучение в училището.

Препоръчано: