Какъв Kindle има аудио?
Какъв Kindle има аудио?

Видео: Какъв Kindle има аудио?

Видео: Какъв Kindle има аудио?
Видео: Какой Kindle купить?Обзор Kindle 10,Kindle PaperWhite |PocketBook VS Киндл| Электронная книга Kindle 2024, Може
Anonim

Kindle Paperwhite: Как да използвате Whispersync с Kindle Издания и звукови книги. Предишни версии на Kindle включен електронен четец аудио възможности, които ви позволяват да слушате книга на вашето устройство или да използвате текст в говор за имат книга, прочетена ви.

Освен това моят Kindle има ли аудио?

Kindle собственици имат дълго се радваше на опция за превключване между текст и аудио версии на техните книги, функция, станала възможна от Whispersync на Amazon за Voicetechnology. Актуализация: Според Audible, Kindle ап има необходимо аудио вградена технология и следователно на самото приложение не е задължително.

Някой може също да попита, мога ли да слушам книгите си на Kindle на звук? С Звук , Вие мога закупете цифрова аудиокнига и слушам към него на съвместим таблет Fire, Kindle устройство, Kindle приложение за четене или Звук ап. Звук аудиокнигите в момента са съвместими с: Kindle за iPad, iPhone и iPod touch. Kindle за Android.

Освен това, как да възпроизвеждам аудио на Kindle?

  1. Отворете вашата електронна книга.
  2. Докоснете екрана, за да разкриете тава в долната част на екрана, на която ще пише „Звуков разказ“.
  3. Докоснете този раздел, за да започнете да изтегляте аудио версията, или ако вече е изтеглена, докоснете иконата за възпроизвеждане, за да започнете да играете и да четете книгата заедно.

Как да конвертирам Kindle книга в аудио?

  1. Както знаем, много онлайн уебсайтове могат да предоставят функцията текст в реч, за да преобразуват вашите написани думи в аудио файлове.
  2. Пуснете Audio Book.
  3. Изберете правилната езикова версия.
  4. Изберете пола на читателя.
  5. Изберете четеца на книги.
  6. Щракнете върху бутона „Тестово четене“, за да чуете гласа по ваш избор.

Препоръчано: