Можете ли да използвате FaceTime на iPod?
Можете ли да използвате FaceTime на iPod?

Видео: Можете ли да използвате FaceTime на iPod?

Видео: Можете ли да използвате FaceTime на iPod?
Видео: 25. FaceTime 2024, Може
Anonim

Да се използвайте FaceTime върху iPod докосване, Вие трябва четвърто поколение или по-ново iPod докоснете и за да се свържете с интернет през Wi-Fi. Вие също трябва да влезете Използване на FaceTime на Приложението FaceTime и Apple ID. Веднъж Вие влязох, Вие не е нужно направи отново за всяко обаждане.

Имайки предвид това, как да направя обаждане по FaceTime на моя iPod touch?

Да се направи а Обаждане по FaceTime , имате нужда от телефонен номер на лицето или регистриран имейл адрес. Има няколко начина да направи а Обаждане по FaceTime : В FaceTime приложение, докоснете знака плюс и въведете телефонния номер или имейл адреса на лицето. Докоснете номера или адреса, след което докоснете Аудио или Видео.

можете ли да се обадите на iPod? iPhone и iPod докосването са почти неразличими устройства с изключение на една основна разлика - можеш направи обаждания от вашия iPhone и можеш не от твоя iPod докосване. Можеш , а днес ще покажа Вие как да направя VoIP телефон обаждания от твой iPod touch или iPhone с помощта на безплатно приложение, наречено SIP-VoIP.

По същия начин мога ли да използвам FaceTime без видео?

Вие мога не правете FaceTime обаждания от Android , но има няколко други начина за приготвяне видео обаждания - дори до потребители на iPhone и Mac. Не, няма FaceTime На Android , и едва ли скоро ще се появи.

Същите ли са видеообажданията като FaceTime?

FaceTime и Skype предлагат подобни услуги на потребителите на Apple, включително безплатен глас и видео разговори за контакти, използващи същото софтуер. Докато Skype работи с устройства с Android и Windows, FaceTime работи само с Apple, така че вашият FaceTime контактите трябва да са собственици на Apple.

Препоръчано: