Съдържание:

Защо не мога да получавам обаждания по FaceTime на моя iPhone?
Защо не мога да получавам обаждания по FaceTime на моя iPhone?

Видео: Защо не мога да получавам обаждания по FaceTime на моя iPhone?

Видео: Защо не мога да получавам обаждания по FaceTime на моя iPhone?
Видео: Что делать если не работает FaceTime в iOS 15?8 РЕШЕНИй для ВАС! 2024, Април
Anonim

Ако ти не може направи или получавате FaceTime calls

Уверете се, че вашето устройство има Wi-Fi връзка с интернет или връзка за клетъчни данни. Ако се опитвате да използвате FaceTime над клетъчни, уверете се, че Използване на клетъчни данни ison за FaceTime . Отидете в Настройки и докоснете Мобилни или Мобилни данни, след което включете FaceTime.

По отношение на това, как да получавам обаждания по FaceTime на моя iPhone?

Правете и отговаряйте на обаждания по FaceTime на iPhone

  1. Отидете в Настройки > FaceTime, след което включете FaceTime.
  2. Ако искате да можете да правите снимки на живо по време на FaceTimecalls, включете FaceTime Live Photos.
  3. Въведете своя телефонен номер, Apple ID или имейл адрес, който да използвате с FaceTime, след което задайте своя ID на обаждащия се.

Освен това, можете ли да получавате обаждания по FaceTime, докато сте по телефона? Използвайки повикване чака с FaceTime е също толкова лесно, колкото и с обикновен телефонно обаждане ! Когато някой друг ви се обажда кога Вие са включени FaceTime , Вие има опции: Край и Приемам или Откажи. Ако на обаждания са и двете FaceTime аудио ( FaceTime без видео) или един е редовен телефонно обаждане , Вие ще мога да задържа и Приемам.

Ето защо, защо FaceTime не работи?

Отидете на Настройки -> FaceTime и се уверете, че превключвателят е в горната част на екрана до FaceTime е включен. Ако превключвателят е не включено, докоснете го, за да го включите FaceTime . Ако все още е така не работа , опитайте с нулиране на устройството, което може да реши проблеми с връзките към софтуерни предложения като напр FaceTime.

Как да приема обаждане по FaceTime?

Как да приемете обаждане по FaceTime на вашия iPhone. В FaceTime входящи повикване екранът се появява, когато получите входящо съобщение Обаждане по FaceTime покана. Докоснете Приемам или Откажете да отговорите или откажете FaceTime покана. Можете също да докоснете и плъзнете бутона за отговор/напомняне, за да използвате тази функция.

Препоръчано: